In English
In Russian

Otsomaani

Korkeatasoinen huvila Levin etelärinteellä

Varaus- ja peruutusehdot

Takaisin Vuokraus-sivulle »

 

Varausehdot

Otsomaanin ennakkovarusmaksu on 50 % vuokrahinnasta ja se on maksettava 7 vrk.
kuluessa varauksesta. Varaus on sitova. Loppuosa vuokrasta on maksettava viimeistään
neljä viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Vuokran maksettuaan asiakas saa varausvahvistuksen sekä tiedot avainten luovuttamisesta.

Vuokrattavaan tilaan ei saa majoittua useampi henkilö kuin on etukäteen ilmoitettu.
Tupakointi ja lemmikkieläinten pito sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Telttailu ja asuntovaunun tai -auton käyttö tontilla on kielletty. Mahdollisesta sopimusrikkomuksesta laskutamme 2 000 € (+ alv 22 %).


Peruutusehdot

  • Asiakkaan peruuttaessa varauksensa 28 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista,
    palautetaan ennakkovarausmaksu ja loppuosa vuokrasta kokonaisuudessaan. Palautettavasta summasta vähennetään 15 € toimistokulut ja 31 € peruutusmaksu.

  • Asiakkaan peruuttaessa varauksensa myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen
    vuokra-ajan alkua ei ennakkovarausmaksua ja vuokran loppuosaa palauteta.

  • Peruutus katsotaan tapahtuneeksi silloin, kun tieto siitä on tullut Suomen Otsomaani Oy:lle. Mahdollinen peruutus on tehtävä aina ennen vuokra-ajan alkua.

  • Ylivoimaisen esteen (force majoure) sattuessa on Suomen Otsomaani Oy:llä oikeus perua varaus. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra takaisin.

  • Mikäli suorituksia ei makseta ajallaan on Suomen Otsomaani Oy:llä oikeus perua varaus.

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokranantajalle kiinteistölle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Huoneiston kunto tarkistetaan ennen ja jälkeen vuokra-ajan.

Vuokrattavan huoneiston vaihtopäivä on pääsääntöisesti sunnuntai. Lomahuoneisto on käytettävissä tulopäivänä klo. 16.00 ja luovutus on lähtöpäivänä klo. 12.00.

Kaikki kiinteistön varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on tehtävä välittömästi huoltoyhtiölle tai Suomen Otsomaani Oy:lle. Avaintenluovutuksesta tulee sopia
huolitsijan
kanssa.