Siirry pääsisältöön

Esittely

KELOLINNA KAIKILLA NYKYAJAN MUKAVUUKSILLA!

Huvilalta on esteetön näkymä Aakenus-tunturiin ja alle 20 m lähimpään laskettelurinteeseen (etelärinne 8.4). Myös Levin monipuolisille hiihto- ja kelkkareiteille pääsee suoraan pihasta. Kittilän lentoasemalle ja Sirkan keskustaan on matkaa noin 7 km.

Otsomaani on paritalo, joka rakentuu kahdesta erillisestä huoneistosta. Molempien huoneistojen pinta-ala on 143 m2 ja ne on mahdollista vuokrata yhdessä tai erikseen. Koko huvilan pinta-ala on 286 m2 ja makuupaikkoja löytyy 24 hengelle.

Otsomaani on varustettu kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Jokaisessa pääkerroksessa on tilava parveke sekä oma wc suihkulla. Alakerrassa sijaitsevat kodinhoitohuone sekä viihtyisät saunatilat baaritiskeineen. Ulkona on auto- sekä grillikatos ja lämmitettävä ulkoporeallas. Katso valokuvia Otsomaanista.

143 m2 + 35 m2 parveke- ja terassitilaa
6h + keittiö, kodinhoitohuone, sauna, 3 wc:tä suihkulla, parvi.
12 hengelle (neljä 2 hengen makuuhuonetta ja parvella kaksi 2 hengen makuutilaa) + pyyhkeet ja vuodevaatteet.
Perusastiasto 12 hengelle, jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, liesi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin, lasten syöttötuoli.
Pyykinpesukone, kuivauskaappi, silitysrauta ja suksikaappi.
Sauna 4-6 hengelle, saunan takkahuoneessa baaritiski, takka ja jääkaappi.
Katoksessa lämmityspistoke.
Katoksessa ulkotulisija.
Lämmitettävä poreallas 4-5 hengelle.
Kaksi TV:tä (olohuoneessa ja saunan takkahuoneessa).
On.
On (3G-yhteys).

*Otsomaani-huvila on paritalo, joka rakentuu kahdesta 143 m2 kokoisesta huoneistosta. Molempiin huoneistoihin on oma sisäänkäynti ja ne voi vuokrata joko yhdessä tai erikseen. Huoneistojen pohja ja varustetaso on sama.